Večino naših brunaric lahko preprosto postavite sami, če imate izkušnje s sestavljanjem pohištva IKEA ali pa ste se že kdaj lotili kakšnega projekta »naredi sam« na svojem vrtu. Postavitev lastne vrtne hiške je običajno dvo- ali štiridnevni projekt za dve osebi, odvisno od velikosti in modela. Vse naše majhne in srednje velike brunarice lahko preprosto postavite sami brez pomoči montažnega podjetja.

Vse naše izdelke dostavimo v vodotesni embalaži. Večina brun in lesenih komponent je oštevilčena za lažjo montažo. Zraven je priloženo vse, kar potrebujete: Vsi pritrdilni elementi, vijaki in žeblji so vključeni v standardni komplet, skupaj z vrati, okni, strešno lepenko in ostalimi nujno potrebnimi deli. Priložimo celo podroben načrt montaže in specifikacije izdelka.

Potem ko boste pozorno prebrali navodila za namestitev in si ogledali naše videoposnetke montaže, se boste lahko odločili, ali boste najeli montažno ekipo ali boste preprosto pograbili svoje orodje in se lotili dela!

Za večino naših vrtnih hišk smo pripravili splošna navodila za montažo, ki podrobno opisujejo vse ključne trenutke med samo montažo. Skupaj z brunarico boste prejeli podrobne specifikacije vaše specifične hiške.