Oblikovanje, proizvodnja in dostava najkakovostnejših lesenih vrtnih hiš je naše vsakodnevno opravilo. Nudimo širok izbor brunaric za vrtove, strokovne nasvete, prijazno storitev in najboljšo kakovost po najnižjih cenah.

Smo 100% osredotočeni na vrtne hiške, narejene iz lesa. Zato tudi dobro poznamo izdelke, ki jih prodajamo. Naši svetovalci so vam vedno pripravljeni nuditi najboljše strokovno mnenje pred in po nakupu vrtne hišice.

Naše stranke so naš navdih za ustvarjanje novih modelov. Prisluhnemo vašim željam in se jih po svojih najboljših močeh trudimo izpolniti. Zaradi neposrednega stika s kupci in tovarno smo seznanjeni z željami strank in jih upoštevamo pri izboljševanju ponudbe modelov, s čimer jih naredimo boljše in bolj uporabniku prijazne.

Zaradi naše osredotočenosti na proizvodnjo izključno lesenih hiš, dela v bližini tovarne in dejstva, da ne prodajamo produktov tretjih oseb, smo eden od najboljših naslovov v Sloveniji za nakup vrtne hiške, vrtne sobe, lope ali celo hišice s savno.