Če ste na naši spletni strani našli hiško, ki vam je všeč, vendar vam velikost ne ustreza najbolje, ali pa bi želeli podaljšati verando, dodati nekaj oken, prestaviti vrata ali pa spremeniti katero drugo lastnost, da bo hišica ravno pravšnja za vas, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo oblikovali lastno brunarico.

Ko nam boste sporočili vaše želje, bomo pripravili neobvezujočo ponudbo, na podlagi katere se boste odločili, če boste potrdili naročilo.

Cena hiške po meri vključuje morebitne dodatne risbe in spremembe. Običajno vam pošljemo načrte in risbe v roku dveh tednov po oddanem naročilu. Z izdelavo vaše hišice po meri pričnemo šele po tem, ko ste z njo zadovoljni in potrdite idejno zasnovo.

Izdelava hišk po meri je malce dražja od izdelave standardnih hiš, vendar je cena še vedno zelo razumna in je približno 15-20 % višja od cene standardne lesene hiške.

Kadar naročate vrtno sobo, hišico s savno ali drugo vrtno hišo po meri, prosimo, upoštevajte, da je rok dobave 2-4 tedne daljši kot pri standardnem modelu.

HIŠKE PO MERI